U bent de e bezoeker.

Deze club werd opgericht in 1982. Vijf jaar later werden wij een vereniging zonder winstoogmerk (Zie ook in onze statuten op de pagina onze club). Ons hoofddoel is iedereen aanleren goede video-opnamen te maken.Ook belichting, klank en montage komen ruimschoots aan bod. Stuur gerust uw vragen over dit alles via de contact-pagina.

Voor het maken van videoreportages bent u dus beter af bij een team die al méér dan 20 jaar zelf videocursussen geeft. Bovendien filmen wij, zonder meerprijs, met 2 camera’s. Onnodig U te vertellen dat wij met de modernste apparatuur werken.

Maar beter dan U trachten te overdonderen met Engelse woorden uit het “Jargon”, is onze Demo cassette; Vrijblijvend! U kan dan vooraleer het te laat is, eerst zelf kijken naar de kwaliteit en kwantiteit. Als U het dan ziet zitten, gaan we samen alles bespreken omdat het UW persoonlijke film moet worden. Laat dus deze mooie dag, hetzij communie, huwelijk, doopsel, jubileum, of noem maar op niet verknallen door wat velen beloven, maar niet kunnen of durven tonen op voorhand. Wij beloven U de beste kwaliteit aan de laagste prijs; zoek eerst nog maar eens rond op het Internet! Bovendien kan je tegen onze zéér lage prijzen nog nauwelijks een vriend of familielid lastig vallen, het gebeuren voor jou te willen opnemen...

En de montage dan? Nadat alles door onze 2 cameramannen werd opgenomen op 2 camera’s, resten er voor een huwelijksreportage nog een 100-tal uren om alles te monteren… tenminste... omdat wij er het geduld voor kunnen opbrengen u iets unieks te mogen aanbieden.

Verder kan u bij ons ook terecht voor het monteren van uw videofilms: ook degene die niet door ons werden gefilmd. Steeds meer en meer komen mensen bij ons om hun vakantiefilmpjes te monteren. Ook al door onze lage prijs vinden zij het onverantwoord het zelf te willen doen, laat staan montage apparatuur aan te kopen. Uw films (analoog of digitaal) kunnen ook op DVD worden gezet.

Wij werken met de modernste technieken, die eveneens in TV studio’s worden gebruikt. Zie ook de links.

Cameraclub Videomanie